AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, patlama noktasına geleceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek gördüyseniz:

  • Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf ütülemek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bez ütülemek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz pantolon ütülemek zor zamanların çok eskide kalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyi ütülemek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti ütülemek karlı işlere gireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında başörtü ütülemek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir