AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kendisi paralayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, para biriktirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılı bebek görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak bazen fakirlik görüleceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşafa sarılmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında sarı çarşaf görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında sarı renk çarşaf görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı kadın görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaf almak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz dantelli çarşaf görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir