AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaf giymek

Kahve falında beyaz çarşaf giymek

Kahve falında beyaz çarşaf giymek yaşamının tadını çıkaracağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Kahve falında beyaz çarşaf giydiğini görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaf giymek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kara çarşaf giymek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çarşaf giydiğini görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşaf giydiğini görmek işlerinin ağırlaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çarşaf giydiğini görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının çarşaf giydiğini görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir