AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bot giydiğini görmek

Kahve falında beyaz bot giydiğini görmek

Kahve falında beyaz bot giydiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bot giydiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında beyaz bot giydiğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bot giymek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında yırtık bot giymek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme bot giymek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının botunu giymek aile hayatının kötüye gideceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında eski bot giymek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek şen kahkahalar atacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri bot giymek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir