AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri bot giymek

Kahve falında askeri bot giymek

Kahve falında askeri bot giymek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Kahve falında askeri bot giymek gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında askeri bot giymek moral bulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında askeri bot görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında ayağa bot giymek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bot ayakkabı giymek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kredi çekileceğine inanılır.

Kahve falında asker botu giymek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında çizme bot giymek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kendisini çok yıpratacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi bot giymek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir