AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, canın sıkılacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, şansının yaver gideceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında nazar boncuğu vermek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulur.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil nazar boncuğu görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine nazar boncuğu vermek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir