AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boncuk görmek

Kahve falında beyaz boncuk görmek

Kahve falında beyaz boncuk görmek çok mutlu günler geçireceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, ün sahibi birisi olunacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boncuk gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuklu kolye görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz boncuk görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz boncuk görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boncuk toplamak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, sabırla hayatına devam edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz boncuk almak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir