AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz boncuk görmek

Kahve falında siyah beyaz boncuk görmek

Kahve falında siyah beyaz boncuk görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz boncuk gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında siyah beyaz boncuk görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boncuk takmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah boncuklu elbise görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuk görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz boncuklu kolye görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir