AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boncuk almak

Kahve falında beyaz boncuk almak

Kahve falında beyaz boncuk almak büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz boncuk almak gördüyseniz:

  • Davranışlarınızın gerçekten fark yaratabilceği olaylara odaklanmalısınız.

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz boncuklu kolye görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz boncuklu elbise görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz boncuk görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuk toplamak isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boncuk almak koşulların her geçen gün düzeleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz boncuk görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir