AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bileklik görmek

Kahve falında sarı bileklik görmek

Kahve falında sarı bileklik görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı bileklik gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sarı bileklik görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında boncuklu bileklik almak evlilik yolunda bir adım atılacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı bileklik görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında altın bileklik almak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bileklik takmak fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında kolunda bileklik görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık bileklik görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir