AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye ve bileklik görmek

Kahve falında kolye ve bileklik görmek

Kahve falında kolye ve bileklik görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kudret sahibi olacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kolye ve bileklik gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Kahve falında kolye bileklik görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolye ve bileklik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolye bileklik görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında kolunda bileklik görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak keyifli sohbetler edeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında altın yüzük ve bileklik görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bileklik görmek kazançlı işler yapılacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir