AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bere takmak

Kahve falında siyah bere takmak

Kahve falında siyah bere takmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında siyah bere takmak gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Kahve falında siyah bere takmak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında pembe bere takmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, ailesini hem gururlandıracağına delalet eder.

Kahve falında asker beresi takmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bere takmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bere takmak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında başına bere takmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı bere takmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bere görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir