AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe bere takmak

Kahve falında pembe bere takmak

Kahve falında pembe bere takmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, içsel güvensizliklerinize, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe bere takmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı boş geçirmek yerine yeni aktivitelere eğilim göstermenizde fayda var.

Kahve falında pembe bere takmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, bahtının açık olacağına işarettir.

Kahve falında pembe bere görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bere takmak geçimin daha kolay hale geleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bere takmak bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi bere takmak kafa dinleyeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bere takmak kendisini ona adayacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında başına bere takmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker beresi takmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir