AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına bere takmak

Kahve falında başına bere takmak

Kahve falında başına bere takmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, mal mülk edineceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına bere takmak gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Kahve falında başına bere takmak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında asker beresi takmak para sıkıntısından kurtulacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bere takmak geleceğe dair planlar yapacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe bere takmak ağlayacağına ve dertleneceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi bere takmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bere takmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bere takmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir