AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bere giymek

Kahve falında beyaz bere giymek

Kahve falında beyaz bere giymek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, elindekileri kaybedeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bere giymek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında beyaz bere giymek ekmeğinin bereketleneceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bere takmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bere görmek yardımda bulunacağına, kirli işlere bulaşacağına inanılır.

Kahve falında asker beresi görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü bere görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bere görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yara bere görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir