AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek beresi görmek

Kahve falında bebek beresi görmek

Kahve falında bebek beresi görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, işinde dar boğaza gireceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek beresi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Kahve falında bebek beresi görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe bere takmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil bere görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bere takmak iyilik ve güzellik bulacağına, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bere hediye etmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı bere takmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beren saati görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor bere görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir