AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bavulunu taşımak

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, bir sıkıntıya girmeye alamet etmektedir.

Kahve falında ağır bavul taşımak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı bavul kaybetmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında bavulu alıp gitmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet eder.

Kahve falında bavulla giden birini görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında birini bavulla görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi bavul görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük bavul görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir