AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulla giden birini görmek

Kahve falında bavulla giden birini görmek

Kahve falında bavulla giden birini görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, borçların sonlandırılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavulla giden birini gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerinize katkısı olabilecek kişilerle iş birlikleri içerisine girebilir ya da ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında bavulla gitmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bavulla giden birini görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek işlerin aksamayacağına, kötü halin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında bavulu alıp gitmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolculukta bavul kaybetmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işarettir.

Kahve falında bavulunu hazırlamak kişinin her daim iyi anılacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir