AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavul aramak

Kahve falında bavul aramak

Kahve falında bavul aramak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sayılacağına ve sevileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bavul aramak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız.

Kahve falında bavul aramak hayırlı zamanlar geçireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi bavul görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk bavul görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bavul kaybetmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah bavul görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında içi boş bavul görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bavul görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir