AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert bavul görmek

Kahve falında lacivert bavul görmek

Kahve falında lacivert bavul görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert bavul gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Kahve falında lacivert bavul görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bavulu kaybetmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli bavul görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, insanların hayranlığını kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde bavul görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına işarettir.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek başarıya giden yollarının açılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine delalettir.

Kahve falında bavul içinde para görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü bavul görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir