AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz başörtüsü görmek

Kahve falında beyaz başörtüsü görmek

Kahve falında beyaz başörtüsü görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, kısmetlerin azalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, nimet ve berekete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz başörtüsü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Kahve falında beyaz başörtüsü görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah başörtüsü görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında oyalı başörtüsü görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kına başörtüsü görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü yıkamak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir