AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü takmak

Kahve falında başörtü takmak

Kahve falında başörtü takmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtü takmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında başörtü takmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pembe başörtü takmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz başörtü takmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil başörtü takmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtü takmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert başörtü takmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeni başörtü takmak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir