AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk başörtü takmak

Kahve falında sarı renk başörtü takmak

Kahve falında sarı renk başörtü takmak hem mal ve para kaybedeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, işinin en iyisi olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi başörtü takmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında lacivert başörtü takmak kazancının artacağına,, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz başörtü takmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil başörtü takmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe başörtü takmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtü takmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni başörtü takmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir