AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük sandık görmek

Kahve falında küçük sandık görmek

Kahve falında küçük sandık görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kazancını iki kat arttıracağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük sandık gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında küçük sandık görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyacı sandığı görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sandık dolusu altın görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında ceviz sandık görmek söz ve yetki sahibi olacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Kahve falında açık sandık görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında boya sandığı görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sandık altın görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine delalettir.

Kahve falında sandık anahtarı görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir