AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahit sandığını görmek

Kahve falında ahit sandığını görmek

Kahve falında ahit sandığını görmek elinin bollaşacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, gelişiminin hız kazanacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ahit sandığını gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Kahve falında ahit sandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ahit sandığı görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında altın dolu sandık görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında dolu sandık görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sandık görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sandık altın görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında sandık dolusu altın görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına inanılır.

Kahve falında boş sandık görmek evine haciz geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir