AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazine sandığı görmek

Kahve falında hazine sandığı görmek

Kahve falında hazine sandığı görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, mali krize gireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında hazine sandığı gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Kahve falında hazine sandığı bulmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında hazine sandığı görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazine saklamak makamının yükseleceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan hazine çıkarmak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında hazine işareti görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında denizde hazine aramak bol para kazanacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında denizde hazine bulmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir