AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek malının da eksilmeyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hasadının tarlasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı giymek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık beyaz ayakkabı görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi ayakkabısını yırtık görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtık ayakkabı görmek gelirinin düşeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir