AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden ayakkabı aldığını görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, geçim derdine gireceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı hediye aldığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yeni ayakkabı aldığını görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir