AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında başkasının ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında başkasının ayakkabı aldığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayakkabı aldığını görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek kazançsız işler peşinde olmaya, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya inanılır.

Kahve falında ayakkabı altı görmek iyi şeyler yaşayacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı aldığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir