AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Kahve falında siyah ayakkabı aldığını görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yönetici makamına geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ayakkabı aldığını görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ayakkabı aldığını görmek canlanacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı altı görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek maneviyata yöneleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek hayattan daha zevk alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden ayakkabı aldığını görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir