AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın atleti giymek

Kahve falında kadın atleti giymek

Kahve falında kadın atleti giymek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, o işi canlandıracağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın atleti giymek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında kadın atleti giymek iş yerinde çok zarar edileceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında kadın atleti görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının atletini giymek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz atlet giymek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek atleti giymek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Kahve falında atleti ters giymek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni atlet giymek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı atlet giymek rızık bolluğu içinde olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir