AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlet giydiğini görmek

Kahve falında atlet giydiğini görmek

Kahve falında atlet giydiğini görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında atlet giydiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının atletini giymek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında atlet giydiğini görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz atlet giymek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına delalettir.

Kahve falında atlet giydirmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında erkek atleti giymek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, sorunlarının günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında yeni atlet giymek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı atlet giymek elinin bolluğa kavuşacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz atlet giymek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir