AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kötü günler görüleceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ona kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at ve gelin görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında at üzerinde gelin görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin atı görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında atın üzerinde gelin görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında atlı gelin görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir