AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üzerinde gelin görmek

Kahve falında atın üzerinde gelin görmek

Kahve falında atın üzerinde gelin görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına yorulur.

Kahve falında atın üzerinde gelin gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin atı görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında at üzerinde gelin görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulur.

Kahve falında atın üzerinde gelin görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek işlerine dört elle sarılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında atlı gelin görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir