AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üzerinde gelin görmek

Kahve falında at üzerinde gelin görmek

Kahve falında at üzerinde gelin görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına inanılır.

Kahve falında at üzerinde gelin gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek günü birlik tatillere çıkacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at üzerinde gelin görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, karalar bağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında atın üzerinde gelin görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret eder.

Kahve falında gelin atı görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atlı gelin görmek beklediklerini duyacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir