AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin atı görmek

Kahve falında gelin atı görmek

Kahve falında gelin atı görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayatın fal sahibine güleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında gelin atı gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında atlı gelin görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at üzerinde gelin görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında gelin atı görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at ve gelin görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir