AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve gelin görmek

Kahve falında at ve gelin görmek

Kahve falında at ve gelin görmek yeni mallara kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at ve gelin gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında atın üzerinde gelin görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında at ve gelin görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek yaşamın kolaylaşacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin atı görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında at üzerinde gelin görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek sıkıntılarını atacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir