AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz asker görmek

Kahve falında beyaz asker görmek

Kahve falında beyaz asker görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz asker gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz elbiseli asker görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz asker görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında askerle tokalaşmak yanlış kişilere denk geleceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Kahve falında asker ve çatışma görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Kahve falında asker haberi almak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında komando asker görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir