Kahve falında asker haberi almak

Kahve falında asker haberi almak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında asker haberi almak gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Kahve falında askerden haber almak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında asker haberi almak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan haberi görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öleceği haberi almak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile olduğun haberini almak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığının ölüm haberini almak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel haber görmek kalbini kıracağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin ölüm haberini almak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir