AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz üniformalı asker gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında üniformalı askerler görmek ele geçecek haram mal ve paraya, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında üniformalı asker görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil üniformalı asker görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalettir.

Kahve falında üniformalı asker olmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz üniforma giymek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz üniforma görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir