Kahve falında komando asker görmek

Kahve falında komando asker görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komando asker gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Kahve falında komando asker görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında komando görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında komando olmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında asker paltosu giymek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ata binmiş asker görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında askere gideceğin yeri görmek ortaya bazı projeler koyacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında asker uçağı görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında askerlere yakalanmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir