Kahve falında beyaz elbiseli asker görmek

Kahve falında beyaz elbiseli asker görmek âlim kişiler arasına gireceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz elbiseli asker gördüyseniz:

  • İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda iyileştirmelere yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz elbiseli asker görmek sıkıntılarının geçeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker elbisesi giymek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında asker elbiseli birini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker elbisesi dikmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker elbise giymek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elbiseli asker görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında asker elbisesi görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz asker görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir