AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle tokalaşmak

Kahve falında askerle tokalaşmak

Kahve falında askerle tokalaşmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında askerle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında askerle tokalaşmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızla tokalaşmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında atatürkle tokalaşmak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle tokalaşmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakanla tokalaşmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında valiyle tokalaşmak dik durmaya çalışacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir