AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabaya carpmak

Kahve falında beyaz arabaya carpmak

Kahve falında beyaz arabaya carpmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, umutlarının söneceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz arabaya carpmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında beyaz arabaya carpmak çok büyük çalışmalara girileceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyon carpması görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında car giymek makbul olan mallara kavuşacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında carşaf değiştirmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında carşaf asmak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında carık giymek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasini carpmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında tren carpmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir