AnaSayfa / Genel / Kahve falında carık giymek

Kahve falında carık giymek

Kahve falında carık giymek konforlu ve rahat hale geleceğine, kişinin can derdine düşeceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında carık giymek gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında car giymek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında carık giymek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında carşaf asmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, en doğru şekilde öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında tren carpmak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kafasini carpmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon carpması görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında caretta görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya carpmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir