AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasini carpmak

Kahve falında kafasini carpmak

Kahve falında kafasini carpmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bedeninin şifa bulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasini carpmak gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kafasini carpmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren carpmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon carpması görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet eder.

Kahve falında carık giymek neşe ve sağlıkla geçeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz arabaya carpmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında carşaf değiştirmek zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında carşaf asmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında car giymek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir