AnaSayfa / Genel / Kahve falında carşaf asmak

Kahve falında carşaf asmak

Kahve falında carşaf asmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, mesleğinde atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında carşaf asmak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir veya yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Kahve falında carşaf asmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tren carpmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında car giymek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine işarettir.

Kahve falında carık giymek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalet eder.

Kahve falında carşaf değiştirmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kafasini carpmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz arabaya carpmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Kahve falında caretta görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir