AnaSayfa / Genel / Kahve falında carşaf değiştirmek

Kahve falında carşaf değiştirmek

Kahve falında carşaf değiştirmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, ekmeğinin azalmayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında carşaf değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Kahve falında carşaf değiştirmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında tren carpmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında car giymek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caretta görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz arabaya carpmak yeni bir eve taşınacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında carık giymek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında carşaf asmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Kahve falında kamyon carpması görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir