AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon carpması görmek

Kahve falında kamyon carpması görmek

Kahve falında kamyon carpması görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon carpması gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Kahve falında kamyon carpması görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caretta görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında carşaf değiştirmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında car giymek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında carşaf asmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, güzel günler için çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında carık giymek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya carpmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında kafasini carpmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir