AnaSayfa / Genel / Kahve falında car giymek

Kahve falında car giymek

Kahve falında car giymek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, yüzünün her daim güleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında car giymek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında car giymek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında carık giymek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tren carpmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasini carpmak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında caretta görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına inanılır.

Kahve falında carşaf değiştirmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında carşaf asmak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz arabaya carpmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, borçların hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir